Unibet élő fogadás

Ausztráliában a legrosszabb turistacsapat Sri Lanka-ban, Steve Smith csapata most azzal szembesül, hogy lemond a No1 Test rangsoráról.

Lefelé 2-0 a sorozatban, akkor is, ha Ausztrália megnyeri a Unibet harmadik és a végső A szombati Colombo-ról induló tesztek el fognak adni a legjobb helyet, ha más eredmények is ellene állnak. Angliának Pakisztán ellen mutatott, hogy minden eszköze van a győzelemhez | Mike Selvey Bővebben

Anglia költözött be a dobozba, hogy eljusson a tetejére, amikor vasárnap a Edgbaston harmadik tesztjében pakolnak Pakisztánba.

Ha Anglia megszerzi a csütörtökön az Ovalon kezdődő maradék Unibet tesztet, akkor a No1-re emelkedik.

India, héten át tudnak ugrani Angliában, ha győzedelmeskednek az utolsó két mérkőzésen St Lucia és Trinidadon. Hétfőn Galle-ben az ausztrál allrounder, Mitch Marsh lealacsonyodott, amikor megkérdezték a Unibet kilátást a No1-ről .

“Ez nagyon sokat jelent,” mondta.

“Ez az, amire törekszünk.A Teszt arénában nem játszanak miniszterelnökként, játszol a No1-ként a világon, és ez az, amit mindennap törekszünk. ”

Az Ausztráliában első sorozatban egy Unibet gyors leválás lenne, mivel “Nagyon kiábrándító lenne, ha elveszítenénk ezt” – tette hozzá Marsh.

“Még nem volt ez a hosszú. Nagyon reménykedtünk abban, hogy megpróbáljuk kitágítani a szakadékot. Megkaptuk a lehetőséget, hogy megnyerjük ezt a következő tesztegyezést, és mindezt megtehetjük. ”

Eközben a tiszteletben tartott Sri Lankan újságíró, Rex Clementine nem Unibet élő fogadás tartotta vissza a jelenlegi ausztrál csapat értékelésénél.Cricketer Stephen O “Keefe 10,000 dollárt bírált a sértő magatartásért a kocsmában. Bővebben

” A jelenlegi csapat, amit Steven Smith vezetett, zavaros sok és a jellemük annyira nem ausztrál.A Galle-ben és előtte a Pallekele-ben, könnyedén csicsergettek.Mostanra a 3-0-os mészárlás szörnyűségével szembesülnek “- írta Clementine a The Island-i újságban:” A legrosszabb ausztrál csapat, hogy meglátogassa partjainkat. “Srí Lanka felé haladva Ausztrália csak egy A 33 éven felüli országok 26 mérkőzésén 1999-ben teszteltek. A szombati 229-es vereséget Unibet kevesebb mint két és fél nap alatt csomagolták.

p> Még a nehéz kontinentális körülmények között is várható volt, hogy könnyedén számoljanak egy fiatal oldalról, amely éppen egy kalapáccsal járt Angliában. Srí Lanka elnöke a szelektorképzőknek és az egykori csapkodó nagy Sanath Jayasuriya szerint a helyi Unibet újságnak a Daily Mirror a Galle-i győzelem a Sri Lanka történelmének legnagyobb nyereménye volt.

Ausztrália SRI LANKA TOURS

1983 – Ausztrália 1-0 (egy teszt) 1992 – Ausztrália győzelem 1-0 (három teszt)

1999 – Sri Lanka győzelem 1-0 (három teszt)

2004 – Ausztrália nyer 3-0 három teszt)

2011 – Ausztrália nyer 1-0 (három teszt s)

2016 – Srí Lanka vezető 2-0 (egy teszt maradt)