Loris Karius bizonyíthatja Jürgen Klopp elméletét a Manchester United ellen

A 23 éves lesz egy harmadik bizalmi szavazás a Klopptól, ha a Manchester United ellen indul az Anfieldben hétfőn. Az első a menedzser döntése, hogy a németországi Under-21-es nemzetközi aláírást Klopp korábbi klubjától, Mainz-tól májusban, 4,7 millió fontért kapta. A második az volt, hogy megszüntesse Simon Mignolet uralmát Liverpool elsődleges kapusának, amikor Karius teljesen felépült a törött kézből, amely a szezont megelőzően megtorpant. A harmadik az lesz, hogy visszafogja fiatal honfitársait, aki a Swansea City-nél utoljára bizonytalan kijelzőt mutatott be az angol klubfoci legjelentősebb felvételével.Miután ragaszkodott a online sportfogadás kapusaihoz, hogy az Anfielden ne próbálkozzanak, és a fiatal játékosok jó ok nélkül történő leépítésének lehetséges következményei, Kloppnak hajlamosnak kell lennie a hit fenntartására, ahogy éppen a jelen és a jövőre épít.

A Liverpool vezetője Karius temperamentumával vagy törzskönyveivel kapcsolatban nincs fenntartás, amit a 12 hónapos hivatali ideje egyik legfontosabb kiválasztási felhívása bizonyít. „Nagyon erős Bundesliga kapus volt, sokat jelent” – magyarázta Klopp. „Németország kapus ország. Nincs probléma a kapusokkal. A legjobb kapus a Bayern Münchenben, és német. Mindig jó volt, talán nem mindig a világ legjobbja, hanem jó. A mentalitás ez a munka. A gyerekek szeretnek kesztyűt viselni.Jó dolog, ha a Bundesliga csapatának célja van. ”A klub heves versenytársaival szembeni magas szintű hibákat nem könnyű elfelejteni

Karius mindig jelen volt, amikor Mainz lenyűgöző hatodik lett a Bundesliga-ban tavaly, harmadszor a klub első választású kapusának. Csak az első három – Bayern München, Borussia Dortmund és Bayer Leverkusen – kevesebb célt ért el, mint a Mainz 42, és a közönséges szakemberek körében végzett közvélemény-kutatásban a második legjobb helyet választották a félelmetes Manuel Neuer mögött.Karius 93-as főszereplője közül egyik sem volt ugyanolyan szintű, mint a negyedik versenyképes kirándulás Liverpoolban.

A Liverpool v United az idegvizsgálatot és képessége, és ahogy Jerzy Dudek és David James is tanúskodnak, a klub heves versenytársaival szembeni magas szintű hibákat nem könnyű elfelejteni. Ez azt jelenti, hogy a kapus debütálása a győztesben nem fogadások az interneten mindig pontos mérce az eljövendő karriernek. Massimo Taibi volt az a férfi, aki az Egyesült Államokban először jelent meg a mérkőzésen, egy 3-2-es győzelemre az Anfield-ben 1999 szeptemberében.

Ugyanakkor Karius már régóta megmutatta a karakter erősségét, mielőtt Klopp aláírta, hogy késedelmes nyomást gyakoroljon , és cserélje ki, Mignolet.Az egykori Stuttgart ifjúsági csapat kapusának meg kellett küzdenie a Mainz előtt egy problematikus kezdet előtt, mielőtt 20 éves korában megalapozta volna magát. – Láttam az utat – mondta Klopp. – A Mainzban rossz kezdete volt, amikor senki sem akarta, hogy váljon kiváló kapusává.

A Biberach született kapus két évet töltött a Manchester City akadémiáján – barátja maradt Mario Balotelli-tól együtt az Etihadban – mielőtt Klopp régi klubjába az első csapat labdarúgás után távozna. Egyik gondolkodású megközelítés a karrierjére nyáron is nyilvánvaló volt, amikor visszautasította az országot az olimpiai játékokon való képviseletére vonatkozó felhívását, hogy az Anfield helyett nyomja meg az állításait.A veleszületett önbizalom is jelen volt, amikor leült a Melwood újságíróival, miután hamarosan aláírta a Liverpoolnal kötött ötéves szerződést. – Nem azért jöttem ide, hogy üljek a padon – mondta. – Nem vagyok olyan állattartó, aki nem mutatta be képességeit. Tudom, hogy jó kapus vagyok, és nagyon sokat láttam. ”Facebook Twitter Pinterest Massimo Taibi 1999-ben a Liverpool elleni meccs volt, de Manchester United karrierje kiesett. Fénykép: Phil Noble / PA Archívum / PA fotók

A Liverpool finom formájának köszönhetően – és Swansea kétségtelenül befejeződött a Liberty Stadionban két héttel ezelőtt – Kariusnak nem volt sok lehetősége arra, hogy megmutassa a Mignolet-et a No1-től megszüntetett hitelesítő adatait. helyszínen, annak ellenére, hogy a belga nemzetközi lenyűgöző reakció a \ tKariusnak nem volt döntő beavatkozása a Derby megye, a Hull City vagy a Swansea ellen. keveset kértek a kapus reakcióitól, az elosztási vagy kommunikációs készségekről. Liverpool örömmel fogja tudni, hogy a hétfőn túl is maradhat. A világbajnokság: 25 lenyűgöző pillanat… No20: Patrick Battiston elveszti fogait Tovább

Mi volt a Premier Liga játékaiban, és néhány telefont kért – a Mignolet United elleni visszahelyezésére hívta fel Karius vonakodását, hogy elhagyja a kecskebakját, és habozott, amikor a zsúfolt büntetőterületen keresztezi magát. Hull és Swansea szögletből szerezte meg a lövést, amit a Liverpool nem sikerült tisztázni az első kísérlet során, és az érzékenységüket a darabokra nem fogják elveszíteni José Mourinho számára az Anfield előkészítése során.A hiba a Liverpool védelmében volt a kapus cseréje előtt, és mivel Klopp szereti azt mondani, számos online sport fogadás ellentmondás van, hogy az ellenzék tisztán láthassa a célt, nem pedig egy egyedi hibát.

As David de Gea-val és annyi gólszerző behozatala előtt, Kariusnak időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon az alkalmi légi támadáshoz, és ami még fontosabb, a Premier League fizikai igényeihez. Fáradságos, fájdalmas folyamat lehet, de Kloppot illetően honfitársa volt a legjobb alapja.