Unibet sportfogadás

Unibet sportfogadásA Unibet egy új fogadási vállalat, amely elsősorban a skandináv piacra irányul, de a közelmúltban a világ fogadási piacává vált. Ennek legnagyobb előnye a 100% -os lekötés néhány mérkőzésen (esélyek, pl. 3.00-3.00-3.00).

Az oldalak nagyon világosak és a kínálat széles. Kisebb hátrány csak két lehetőség a készpénzfelvétel / letéttel – kártyával vagy banki átutalással. Nagyon jó piaci érték a felhasználói támogatási garancia – hacsak e-mailje nem válaszol 15 percen belül, 10 eurót kap a számláján.

A pontszám szintje körülbelül 1,88 és 1,88 között van (6% margin), ami az online fogadási vállalatok átlaga. A nagyobb együtthatósok általában 1,90 és 1,90 közé esnek, és általában észak-amerikai ligákban, mint például az NHL, az NFL vagy az NBA. Szép koefficienseket is találhat a téli sportok és a lökhárító kívülállók számára. Habár a Unibet a viszonylag gyors korlátokról ismert a szerencsejátékosok körében, az élő fogadási együtthatók nagyon lassú frissítése miatt az arbitrázs lehetőségei meglehetősen szélesek.

Unibet regisztráció – 100 EUR bónusz »

A Unibet nagy lehetőségeket is kínál az Unibet élő fogadásokhoz. Számos sportesemény áll rendelkezésre, és mindegyik mérkőzésre elegendő fogadási lehetőség van. A győztes internetes sportfogadás mellett a legtöbb fogadás rajzokra, Over / Under fogadásokra és festékekre is rendelkezésre áll. A meccsek többsége élőben sugároz. És amint azt az előző bekezdésben említettük, a Unibet nagyon érdekes lehet azok számára, akik arbitrázsra vállalkoznak. Ez annak köszönhető, hogy az arbitrázsra okot adó együtthatók lassan frissülnek.
Hitel- és betéti kártyák A Visa és a MasterCard ezen összegre 2,5% -os fizetés tárgyát képezi, de e két fizetési mód kivételével az összes egyéb tranzakció díjmentes. A nettó pénztárcán kívül számos egyéb fizetési módot is használhat, bár kisebb fizetési módunk van, mint például a Paysafecard fizetési szolgáltatás, valamint az Entropay vagy a ClickandBuy.

Minden kivonás ingyenes. A netvibes-n keresztül a Unibet Skrill és a Neteller segítségével történő kibocsátás általában néhány óra alatt (általában 2-6 óra, legfeljebb 24 óra) történik, de a feldolgozás akár 5 napig is eltarthat. Minden tranzakció titkosított formában és 100% -ban biztonságos. A minimális befizetés 15 euró. Ha a Unibet Skrill nettó pénztárcáján keresztül visszavon, a minimális összeg 30 euró.

A Unibet technikai támogatása minden nap 08: 00-24: 00 között áll rendelkezésre, és telefonon vagy e-mailben (support-en@betsafe.com) vagy élő csevegésen keresztül kapcsolatba léphet velünk. A Unibet honlapja egy rövid útmutatót is tartalmaz, amely segít abban, hogy azonosítsa az alapvető problémákat, amikor betétbe vagy fiókjába fektet.