Keane és Gerrard távozásai a LA Galaxy Galácticos korszak végét írják le?

Az ír ember az MLS történetének legnagyobb DP-jévé válhat, amikor karrierje örömei állnak fenn, miután bejelentette, hogy elhagyja az LA Galaxy-t, amikor a szerződés lejár a következő hónapban. Úgy döntött, hogy az MLS-ben marad, a Vancouver Whitecaps pedig azt mondta, hogy szívesen veszi a csatát a következő szezonban, de Keane mozog egy kritikus időpontban az LA Galaxy számára, mint szervezetnek. Steven Gerrard sokkal jobb turista volt, mint egy LA játékos… Tovább

David Beckham 2007-es vízparti érkezését megelőzően a Galaxis ilyen egzisztenciális helyzetben volt. Ezúttal nem változtatják meg a Betclic internetes fogadóirodák színeket vagy jelvényeket, de a mostani és a 2017-es szezon kezdetei között sokat fognak mondani a klub irányáról.Bruce Arena-nak van egy csapata, hogy újjáépítse a télen, és arról, hogy mit csinál, sokat fog elmondani nekünk arról, hogy hol van a galaxis.

A Keane kijáratával Steven Gerrard döntése alapján, hogy elhagyja a Carsont néhányat napokon véget ért az LA Galaxy dinasztia. A csapat 2011-től 2014-ig három MLS Kupa címet nyert négy év alatt, Észak-amerikai futball uralkodó erővé vált, mind a természete, mind a helyszíni siker szempontjából. Most azonban az MLS aluljárók, akik két csalódást okoznak egymás után. Ez nem válhat háromra.

Giovani dos Santos az egyetlen DP, aki a Stub Hub Centerben állt, így az Arena-nak valami üres vászonra van szüksége. A nagy nevek, mint a Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney már összekapcsolódtak egy Stateide kapcsolóval.A galaxisnak végül Keane-nek és Gerrard-nak kell helyettesítenie, kivéve, ha azt tervezik, hogy távolodnak a fényes, Betclic élő fogadás ticker-szalag azonosságtól, amelyet az elmúlt évtizedben önmagukban hamisak. Red Bulls, aki New York-i FC-nek megalapításával két csapatból álló város lett, aki a legnagyobb nevek után járult el. A Harrison klub az új Bronx-szomszédjaikra hagyta, hogy bíróság elé állítsa a mez eladókat, inkább holisztikusabb, pragmatikusabb átviteli stratégiát választott. A szemléletváltás a Red Bulls 2015-ben és 2016-ban nyerte el a back-to-back konferencia címet.Az MLS messze nem tökéletes, de Olaszország hiányzik egy trükk a Sebastian Giovinco-val. Tovább

Most az LA Galaxy egy hasonló taktikát szeretne venni, mint Los Angeles FC, minden hírességük és fogadalmuk szerint, hogy Amerikát másodpercig tartsák A méltó második klubtal rendelkező város 2018-ban készül fel a bajnokságra. A LAFC ambíciója és befolyása van arra, hogy játsszon azokon a nagy neveken, akik egyébként a StubHub Központba kerültek volna. Ez jelentős hatást gyakorolhat a galaxisra és az évszakon át tartó irányra.

Keane jelentős időtávot szabott az MLS-nek és a kijelölt játékos szabályának. Amikor megérkezett az USA-ba, a legnagyobb nevek és legjobb játékosok még mindig New York és Los Angeles felé mozdultak.Bizonyos mértékig ez még így van, de a legmagasabb értékű DP-k már nem az egyedüli kiváltsága az ország két legnagyobb városának. Ezt hangsúlyozzák Clint Dempsey, Sebastian Giovinco, Michael Bradley, Jozy Altidore, Tim Howard, Didier Drogba, Kaka és Nicolas Lodeiro. Nyugati parti célállomás. Lehet, hogy az LA Galaxy lábujjain áthaladnak a transzferpiacon, talán szándékosan, és elkezdnek mozogni ebben az évben 2018-ra tekintettel. A Galaxis fenyegetése most azonnal, nem közvetlen.

Természetesen van egy másik módja annak, hogy nézd meg ezt a pontot a galaxis történetében. Van egy érv, hogy a LAFC hamarosan a helyszínen lesz, a Galaxiknak nagyobb nevekre van szüksége, mint valaha.Az Ibrahimovic vagy a Rooney nélkül a Galaxis harc nélkül elnyomná saját gyepét. A rajongók a StubHub Központhoz fordulnak, hogy Betclic bónuszok megnézhessenek egy nyertes csapatot vagy egy csapatot, amely tele van a legelismertebb, híres játékosokkal, akiket az Atlanti-óceánra vonzanak?

Bármelyik LA LAXXY választja a következőt, szinte minden bizonnyal nem talál más játékosot, mint a Keane. A precedenst megfogalmazta, hogy milyen nagy neveket kell viselkedniük az MLS-ben, amennyire csak a Liverpool vagy a Spurs vagy az Internazionale előadásaiban szerepelt. Olyan következetes volt, mint amennyire eljöttek, 16-szor telt el az első szezonban, majd a következő szezonban 16-ra, majd 19-re a szezon után, és 20-at a szezon után. 2016-ban csak 10-szer szerzett, de ez nagyrészt a sérülések miatt volt.A közvetlen cseréje lehetetlenné válhat.

Ez tökéletes metaforát jelent a galaxis jelenlegi helyzetének általában. Nem törekedhetnek arra, hogy megismételjék az elõbbieket. Ha az alapításuk és Beckham 2007-es megérkezése közötti 12 évet LA Galaxy 1.0-nak, a kilenc évig pedig télig LA Galaxy 2.0-nak nevezzük LA Galaxy 3.0-nak.