Zinedine Zidane: jobb volt, ha a Real Madrid szenvedni kezd a Bayern felett

„Ez egy őrült játék volt, de egy kedves volt” – mondta Zidane, miután Real megállt a Bayern München intenzív nyomásától, hogy tartsa a 2-2-es rajzot, az összesített 4-3. – A futballban szenvednie kell. Nem érhet el véglegeset szenvedés nélkül, és ez még jobban tetszik. Nos, talán nem a szívért. De a valóság. ”A Real Madrid ellenáll a Bayern München támadásnak Sven Ulreich bukása után. a klub. Ez egy olyan történelem, amely hosszú utat követ el, és most egy olyan történelem, amit írunk, ahogyan a többi csapat is. Ez a csapat soha nem ad át.Tudjuk, hogy nehéz, de unibet internetes fogadóirodák hiszünk abban, amit csinálunk, és folyamatosan harcolunk.

„Nagyon jól érzem magam, mert ha valami ilyesmit csinál, nagyon szép. Az ilyen érzelmek miatt szeretjük a labdarúgást. Még mindig nem nyertünk semmit, de a végsőben vagyunk, és ez óriási. Boldogok lehetünk, mert nem normális, hogy egy harmadik évben a végsőben lenni.

Bayern számára szomorúság és hitetlenség volt. Arturo Vidal számára is volt harag. A televízióban megrongálódott és figyelte a szociális médiát a Marcelo lehetséges kézilabdájára, a „Kibaszott büntetés” beírásával. A védő maga elismerte, hogy ő is egy kézilabda.Túl sajnálta azt is, hogy mennyire tehetségesek valódi második céljuk – annál is inkább, ha két hiba vezetett az első láb céljához. Regisztrálj a The Fiver-re, és kapd meg a napi futballcímünket.

“ rendkívül keserű érzés – mondta Mats Hummels. „Esélyünk volt az első játékban, ma még veszélyesebbek voltunk, de a végén a Real kevésbé nagy hibákat hozott.” Thomas Müller hozzátette: „Adottunk egy célt, és ezt nem lehet kétszer unibet élő fogadás végezni egy ilyen végső fesztiválon. Nem volt sok szerencsénk, különösen a dobozban. Nem szabad szégyenkeznünk, de sokat fáj, hogy hiányzott az esély.Annyit fektettünk be, és annyi srác van, aki megérdemli, hogy játsszon a döntőben.

Jupp Heynckes azt mondta az utolsó európai mérkőzés után: „Soha nem volt szándékom, hogy visszatérjek a padra, és most végleges, hogy nem leszek fogadási bónuszok egy padon. Nem fogok visszatérni, nem leszek egy másik Bajnokok Ligájában. Nincs sok ember, aki ilyen kalandra megy 72-ben. De csalódtam, mert a játékosok nem kapták meg a megérdemelt jutalmat.