Jim Crowley hét túrával tér Betclic vissza a Kempton-ból

Nem lesz szelíd visszatérés Jim Crowley-hez, amikor a Flat Jockey bajnok szerdán, hat héttel az orrát kitörő rettenetes halom után visszatér, és elhagyta Freddy Tylickit a derék alatt. Crowley hét lovaglásra, négy szerda Lingfieldben van szerdán délután és további három Kempton esténél.

A 38 éves a Katarban és Dubajban utazik az új évben, és azt tervezi, hogy versenyképessé válik, amikor a Közel-Keletre jut.Bár valószínűleg élesebb lesz a kirándulás, az első járata, Ettu csak 5-4-nél kereskedett, amikor kedden este megnyitották. p> „Nagyon várom, hogy Betclic visszamegyek” – mondta Crowley. – Azt hittem, szép, könnyű napom jön vissza…nem vártam annyi lovagolást, de valahol el kell kezdem. –

Volt ok arra, hogy egy sokkal jelentősebb október utolsó napján, a Kempton halom után közvetlenül Crowleynek okozott kár; egy órával a Tylicki mellé kezelték a pályán, mielőtt kórházba vitték a gyanús spinális sérülést.Abban az esetben, ha ugyanazon az éjszakán vissza tudott térni Sussexbe, ügynöke, aki úgy érezte, hogy „mintha hat körben volt a gyűrűben Anthony Joshua-val”.

„Néhányra Hetekben vettem egy kicsit bashing – mondta Crowley kedden. – Elkezdtem lovagolni a gyermekeim pónikjait, majd továbbmentem a nagyobbakhoz. Meglehetősen illik, és nagyon várom. ”

A Crowley státusza megváltozott, mióta utoljára látták egy lovat, és a veterán a Han Hanan helyére lépett be Sheikh Hamdan al-Maktoum.Az ilyen beosztás fő előnye általában úgy tűnik, hogy az a lehetőség, hogy a klasszikusan nyert rendes tenyésztett Betclic állományra juthasson, de Crowley nagyon szeretne megvédeni a keményen megnyert címet, miközben a híres kékben is teljesítette kötelezettségeit. és fehér színek.

“Willie Carson bajnok volt, amikor megtartották, így ez nem lehetetlen. Mindent megteszek, hogy megtartsam, de a Sheikh Hamdan-ra való lovaglás a prioritásom. Tavaly nem gondoltam a bajnokságra addig, amíg Glorious Goodwood [július végéig] után nem lesz, így az idén sokkal több lesz. Goodwood-ot kapunk az útból, és megnézzük, hol vagyunk.Ha elég közel vagyunk, akkor megyünk el. ”

A Carson azok között volt, akik tisztelgették Walter Swinburn-et, mivel a verseny megérkezett a Derby-nyertes zsoké elvesztésével, aki meghalt Hétfő 55 éves korában. A Swinburn Epsom-jának megnyerése Shergartól, amikor a zsoké 19 éves volt, Carson azt mondta: „Derby győztes előtt lovagolt, mielőtt még egy azonos korú győztest is lovagoltam volna. Hát nem hihetetlen? Több izgalmat kapott a nagy napoktól, mint a kis napokon.Annyira hűvös volt, mint a hűvös. Suroor, a Swinburn harmadik Derby győztese, Lammtarra oktatója. – Ő volt az egyik legjobb zsoké a világon – mondta Bin Suroor. – Ezt bizonyította Lammtarrán, de sokszor bizonyította. Régebben utaztam Európába vele. Nagyon jó barát volt, és nagyon sokat fogunk hiányozni. A fegyelmi testület azt mondta, hogy engedélyét hat hónapra fel kell függeszteni, ami kevésbé terhes büntetés, mint a BHA által kifogásolt sporttól való teljes tilalom.Hétfőn volt gyanú, hogy a panel valószínűleg nem értette meg a különbséget.

A BHA szóvivője azt mondta, hogy a végleges válasz az oka annak, hogy a panelen a héten büntetést kell biztosítani. A legjobb ügyvédek azt szeretnék, ha a pozíció tisztázva lenne, mielőtt végleges döntést hozna arról, hogy a hétfőn hozott ítélet ellen fellebbezzen-e.

A legjobb szerint nem mondott egy zsokert, hogy decemberben megállítsa a két lovat, de öt év után A múlt hónapban meghallgatták a panelt, és úgy döntött, hogy ezt tette.

more: https://hu-bonusz.com/betclic/