Sportingbet online sportfogadás

Az Sportingbet az egyik legjobb internetes fogadást kínálja – világszerte több millió ügyféllel, és erős és jó hírnévvel rendelkezik az Sportingbet online sportfogadás piacvezetője. Miután elvégezte a teljes fiókját, fogadhat. Vesznek részt a játékban a játékos Sportingbet.com igazolja, hogy ismeri a játékszabályokat, és egyetért azzal, hogy a szabályokat minden játék elérhető a „szabályok” a sportfogadás a „Súgó” a póker kliensben, vagy részben “Játékinformáció” a kaszinó ablakban

A minimális tét 0,10 dollár, vagy annak megfelelő összege a számla pénznemében. Ha azonban USD-ben fogad, a minimális tét $ 1. A tét maximális összege nem korlátozott, de a maximális maximális nyereményalap 100000 €.
Sportingbet bónuszok:

Sportfogadás: – 100% -os bónusz 40 euróig

Póker: – 100% -os bónusz 500 euróig

Casino: – 100% -os bónusz akár $ 1000-ig

Vessünk egy pillantást a leggyakrabban használt rövidítésekre és terminológiára, amellyel találkozhat az Sportingbet online fogadási.
“1X2”: teljes munkaidős eredmény, általában három lehetséges eredmény: hazai győzelem, felhívás és győzelem.
„H2H”: a rövidítése az „Head-to-head” (aki a két játékos / játékosok diadalának), a játék típusát két lehetséges nyerő eredmények: hazai győzelem / 1 játékos nyer, és a vendég / lejátszó második
“Többszörös fogadások”: több jegy fogadása egy jegyre, magasabb árat ad, de csak akkor nyeri meg a győzelmet, ha a jegyen szereplő minden esemény pontosan be van csúsztatva.

„Handicap”: tét típusa, amely szabályozza a végeredmény az egyik vagy mindkét csapat / játékos egy bizonyos számú gól / pont (attól függően, hogy a kiválasztott hátrány, ez a fajta fogadást lehet két vagy három lehetséges nyerő eredmények).
„Dupla esély”: ez egy tétet két eredmény egyszerre, „1X” – hazai csapat nyer vagy döntetlen, „X2” – döntetlen, vagy a vendégcsapat nyer vagy a „12” nyert otthon vagy a vendégek.
Half Time: Ez egy félidős eredmény.
“Half / End”: a sztrájk az első félidő és a végeredmény után. Ha úgy gondolja, hogy a cél nem esik a mérkőzés első felében és a vendégek nyernek, a sztrájknak X / 2-nek kell kinéznie.
“Pontos eredmény”: sztrájk egy mérkőzés végeredményére, például 1-0, 2-0 stb.
“Több / kevesebb”: ez egy sztrájk az összes mérkőzésbe eső gólok számának eléréséig, de legfeljebb 3,5 gólt kell elérnie.
expekt póker
“Első cél lövő”: olyan sztrájk, amelyre a játékos megadja az első gólt a mérkőzésen (vagy a mérkőzés során sem kapnak gólt).
“Last Goal Shooter”: olyan tét, melyik játékos adja az utolsó gólt a mérkőzésen (vagy azt, hogy egy mérkőzést nem szereztek).
“Hazai csapat sztrájk”: a hazai gól sztrájkja legalább egy gólt.
“Vendég csapat gólt szerez”: sztrájk a vendégek számára, hogy legalább egy gólt szerezzenek a játékban.
“Mindkét csapat gólt szerez”: sztrájk minden csapat számára, hogy legalább egy gólt szerezzen a játékban.
Egy érdekes fogadást lehet „kick-off”, amely lezárja ki, amely a csapatok indítja a mérkőzést, és ez a tétet fizet, ha az ásatás helyszínét, függetlenül a találkozó eredményéről és megtudják, akinek kinevezése nem fejeződött be.
Lemondott fogadások. A fogadások több okból is visszavonhatók, leginkább a Sportingbet fogadási útmutatók sport- vagy játékszabályokkal kapcsolatos események függvényében.