Betsson gratis spinn

Historia av

Bettingkontoret “Paris Match” presenterades i Ryssland under 2009.

I maj 2017 öppnade paris matchen mottagandet av interaktiva satsningar i .ru-domänen.

Vår tid

Denna bookmaker accepterar spel på sport på Internet. Företaget är verksamt under licensnummer 12 i Federal Tax Service of Russia daterat den 18 november 2009, utfärdat av Betring LLC. Ingår i First SRO, ansluten till First TsUPIS.

LLC “Betring” registrerades den 13 september 2002 i Rostov-Don-Don, juridisk adress: 344091, Rostov-regionen, Rostov-Don-Don, ul. Malinovsky, d. 3d, våning 7, com. 7.

OBS: Den ryska BC “Pari-Match” är inte juridiskt kopplad till den eponymous international online bookmaker, med en webbplats i domänen zon .com.

Bonusar och kampanjer

Kampanjen Match + tillåter vadslagning med högre odds på de bästa matcherna. Listan över sportevenemang som deltar i Match + -förfarandet publiceras på den speciella sidan på BC Pari-Match webbplatsen.

Kampanjen “Line Express +” låter dig samla expresståg med ett högre förhållande längs en speciallinje. För att göra detta bör satsningen inte överstiga 29 tusen rubel, och i expresset måste det finnas minst tre resultat. Den maximala tillåtna koefficienten för linjen “Express +” är 2000,0.

Konto Valutor

Ett spelkonto i “Pari-match” kan endast göras i ryska rubel.

Skatt på vinster

Anm .: I enlighet med punkt 1 i art. 214.7 i Ryska Betsson gratis spinn federationens skattelagstiftning, vid betalning av vinster till kunden måste bokmakaren hålla ut skatt på personlig inkomst på 13%. Skatten dras av från skillnaden mellan utbetalningsbeloppet och mängden av den interaktiva satsning som gjorts.
Linje och vadslagning
förmatch

I linjen “Pari-match” stäng 20 sporter. Målningen är bred, mer än 1 700 val ges till en toppfotbollshändelse (mer än 300 marknader). Det finns bekanta asiatiska odds (det finns ingen europeisk handikapp), ett brett utbud av vadslagning på totaler och mål, statistik, individuella indikatorer, kombinerade satsningar.

Den genomsnittliga marginalen i prematch är 4%.

Lever

Bredden på linjen och målningen “Pari-match” i live över genomsnittet. Målningen för en upopulär fotbollsmatch under evenemanget når 40 marknader.

Genomsnittsmarginalen i live är 8,5%.