Betsson bonuksen kierrätys

Meidän aikamme

BK Betsson on maailman suosituin online-vedonvälittäjä. Se toimii Internetissä ja hippodroomeissa. Vuodesta 2017 alkaen yhtiöllä on yli 3500 työntekijää, jotka palvelevat noin 19 miljoonaa asiakasta lähes 200 maassa. Betsson: lla on useita sivustoja, jotka voivat hyväksyä vetoja eri verkkotunnusalueilla Euroopassa ja Australiassa.

50,1%: n omistusosuus yhtiöstä on sen perustaja Denise Coatesin omistuksessa, veli John Coates hänen kanssaan hallinnoi yhtiötä, ja isä Peter Coates johtaa johtokuntaa.
bonukset

Vedonvälittäjän toimisto tarjoaa asiakkaille bonuksen, joka on enintään 50% voitoista, jotka on saatu pelien suosituista tennisturnauksista. Expressin tulee koostua vähintään kahdesta ennen ottelun alkua olevasta vedosta pelin lopputuloksesta, ensimmäisen sarjan voittajasta tai panoksesta sarjaan. Sekä yhden että kahden hengen ottelut seuraavista turnauksista lasketaan: Grand Slam, ATP, WTA, Challenger Tour, Davis Cup, Federation Cup ja Hopman Cup. Jos pelaaja on käyttänyt koko betsson bonuksen kierrätys käteisvarausvaihtoehtoa, lauseke ei voi vaatia bonusta.

Sivustolla on samankaltainen tarjous ilmaisemaan suosittuja jalkapallo-otteluita, joiden bonus on enintään 100%. Expressin tulee koostua vähintään kolmesta vedosta ottelun tuloksesta tai yhdistetyistä vedoista “molemmat pisteet + tulos.” Seuraavat mestaruuskilpailut lasketaan: Englanti Premier League, Serie A, espanjalainen Primera, Bundesliga, Australian A-liiga ja Mestarien liiga.

Betsson-vedonvälittäjän toimisto lojaalisuusohjelman puitteissa takaa korkeimmat hevosurheilu- ja koirakilpailut.

Monet bonukset eivät ole Venäjän käyttäjille käytettävissä.

Venäjän kielen lokalisointi

Venäjä ja post-Neuvostoliiton maat eivät ole tämän yrityksen kohdemarkkinat, mitä osoittaa sivuston venäläisen version puuttuminen. Tilin valuuttojen välinen rupla on myös poissa. Tukipalvelu ei kommunikoi venäjäksi.

Samaan aikaan vedonvälittäjä ei kiellä tilin avaamista Neuvostoliiton ulkopuolisille pelaajille, lukuun ottamatta kahta maata – Uzbekistania ja Turkmenistania.
Maksujärjestelmät ja tilin valuutat

Varojen talletus

Voit täydentää tiliäsi Betsson-tililläsi henkilökohtaiselta tililtäsi, jonka sisäänkäynti on sekä mobiilin että täyden version sivustolla, käyttämällä maksujärjestelmiä Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Entropay, Neteller, Qiwi Wallet, Skrill, Paysafecard, Astropay, sekä pankkisiirrot ja sekit.