1xbet

1xbet

VIP Club – 1xbetový vernostný program

Členstvo v 1xbet VIP programe je automatické po identifikácii herného účtu a pozostáva zo zbierky bodov, ktoré možno premeniť na Euro Bonus tým, že hráte za skutočné peniaze. Je dôležité mať na pamäti, že body sa hromadia nielen hraním pokeru, ale akoukoľvek hru ponúkanou na stránke a sú rozdelené na 2 rôzne typy:

– Status Point: body nahromadené každý mesiac umožňujú vyliezť 4 “Status” príslušnosti, ktoré sú vo vzrastajúcom poradí Gentleman, Duke, Prince and King. Čím vyšší je stav, tým väčší je násobiteľ Euro bodov.

– Body Euro: Ide o body, ktoré sa prevedú na Euro Bonus a sú tiež nahromadené mesačne.

Cieľom je zlepšiť náš status, pretože stav je väčší, čím viac Euro bodov bude pripísaný na konci mesiaca. Euro Bodky sú tie, ktoré potom prevezmeme, aby sme konečne získali našu prestížnu Bonus Euro, ktorú si pamätáme, že nemôže byť stiahnutá, ale musí byť do hry vrátená do 30 dní 1xbet odo dňa prepustenia.

1xbet a PayPal

1xbet je jedným z mála predajcov, ktoré sme doteraz preskúmali a ktoré neposkytujú službu PayPal, najrozšírenejšiu elektronickú peňaženku na svete, pre transakcie vkladov a výberov. Existujú však vynikajúce alternatívy, ako sú kreditné karty, debetné a predplatené karty, ktoré sa v Taliansku používajú najčastejšie, a naďalej v elektronickej peňaženke Skrill, ktorá v skutočnosti nahrádza PayPal, pretože má veľmi podobné vlastnosti. Ak chcete získať predstavu o tom, ako Skrill funguje a ako ho používajú milióny používateľov na celom svete, odporúčame vám prečítať si našu vyhradenú stránku.

Vklad a výber finančných prostriedkov

1xbet vám umožňuje vkladať a vyberať finančné prostriedky tým, že prejdete do ponuky Profio-Deposit, kde si môžete vybrať z rôznych metód:

– Kreditná alebo Visa karta, Kreditná karta alebo Mastercard Dlh, Bankový prevod, Visa a Mastercard predplatené karty, Skrill

Okrem bankového prevodu majú všetky metódy minimálny vklad vo výške 10 EUR a maximálne 5000 EUR a úver bude okamžitý; bankovým prevodom je minimálny vklad 50 EUR a úver bude prijatý po prijatí.

Výbery majú rovnaké minimálne prahové hodnoty vkladu, tj 10 EUR a 50 EUR pre bankovky, ale líšia sa časovým rozvrhom, pretože prostredníctvom elektronickej peňaženky Skrill vždy najrýchlejšou možnosťou bude iba 1 deň, kreditná karta , debet a predplatené medzi 2 a 5 dní, zatiaľ čo prevod medzi 5 a 10 dní. Odber nemá žiadne provízie.

Webové a mobilné aplikácie pre mobilné zariadenia 1xbet Poker

Stránka nevenuje veľa priestoru mobilnej funkcii Pokeru, v skutočnosti je dokonca veľmi ťažké pochopiť, či je táto funkcia prítomná alebo nie. Nenašli sme žiadny odkaz v tomto ohľade vo všeobecnosti ani v tom, čo je špecifické pre poker, v ktorom je zoznam dostupných klientov a špecifikácií, ktoré ich robia pracovať pre PC aj Mac bez uvedenia možnej verzie pre mobilné zariadenia. Po kontaktovaní zákazníckej podpory sme informovali, že aplikácia je prítomná výhradne pre systém Android a na stránku sa môžete dostať prostredníctvom odkazu na aplikáciu v hornej časti stránky.