Nordicbet uttak

Platform og mobile spill

BC “Nordicbet” bruker proprietær programvare. Kunder har mulighet til å bruke mobilversjonen av nettstedet. Nordicbeten har innfødte iOS- og Android-applikasjoner med funksjonalitet som tilsvarer hovedversjonen av nettstedet.
produkter

BC “Nordicbet” tilbyr følgende produkter:

  • sportsspill;
  • eSports spill.

Du kan satse på show business, TV-programmer, politikk.

Det tilbyr kunder et kampsenter med sportsstatistikk.
støtte

Støttetjenesten til BC “Nordicbet” fungerer døgnet rundt. Operatørene svarer via e-post, telefon og live chat.

Du finner supportinformasjonen nedenfor på denne gjennomgangssiden.
verifisering

For å bruke tjenestene til denne bookmakeren må du bekrefte mobilnummeret, samt gjennom identifikasjonsprosedyren i First Center for Accounting for Interactive Betting Transfers (CISIP). Etter at du har bekreftet mobilnummeret via SMS-kode, må du laste opp fargebilder eller skannede kopier av dokumenter i delen Kontoinnstillinger. Dokumenter som et pass fra en statsborger i Russland og et valg av: Et registreringsbevis for et individ med skattemyndigheten (TIN) eller et forsikringsbevis for tvungen pensjonsforsikring (SNILS) godtas.
av lisensen

Betring LLC har lisens nr. 12 av den russiske føderasjonens skatteservice for organisering og gjennomføring av gambling på spillkontorer og spillbutikker på Russlands føderasjon datert 18. november 2009.
restriksjoner

Etter en inkriminering i et spekulativt spill, nordicbet uttak for eksempel “gafler” og “korridorer”, vil maksimumene for spillkontoen bli kuttet.
Løsning av klager

BC “Nordicbet” godtar “Bookmakernes vurdering” som en uavhengig mediator for å løse tvister mellom selskapet og kundene.

Hvis du mener at dine rettigheter har blitt overtrådt, fyll ut klageformularen. Vi vil prøve å hjelpe deg med ditt problem.

Brukeranmeldelser på BC “Nordicbet”

Meninger og vurderinger om uttak av midler og spillet på BC “Nordicbet” finner du i blokken “User Testimonials” og i kommentarene til gjennomgangen av denne BC. Hvis du har spilt eller spiller på denne bookmakeren, vennligst del din unike opplevelse med RB og andre lesere – legg igjen en anmeldelse i vår gjennomgang.

På nettstedet til “RB” representant kontor svarer bruker spørsmål.

På VseProSport-portalen har Nordicbet bookmakeren en rating på 5 av 5.