Alan Pardew de la Crystal Palace: Yohan Cabaye te poate scoate din mlaștină

Alan Pardew la descris ca fiind “de întreținere redusă”, deși numai pentru că excelența oferită de Yohan Cabaye a devenit rutină. A fost o surpriză în timpul verii, la dorința internațională a Franței de a schimba Paris Saint-Germain pentru Crystal Palace, dar, mai mult de patru luni înapoi în vagabondul Premier League, el ar fi susținut că deja a justificat această Unibet decizie riscantă.Yohan Cabaye asigură că Crystal Palace se află într-un turneu împotriva Southampton Citește mai mult

Nu în ceea ce privește potrivirea traseului de șase trofee pe care la reușit în 18 luni în Franța. Sau chiar și probabilitatea de a concura în Liga Campionilor din nou în orice moment în curând. În ceea ce privește implicarea în prima echipă, ca membru integrat al unei echipe progresive, ambițioase și cu un ochi la Campionatul European de vară de vară, totuși, aceasta este o răsplată.Cabaye a reușit doar 967 de minute ca un jucător performant cu PSG în sezonul trecut al Ligii 1. El sa bucurat deja de 1.357 de palat în zborul de sus. Timpul a fost îngrămădit cu cât mai Unibet bonus multe intercepții și ocupări ocupate ca treceri clasice și spunând contribuții atacă. Prezența lui a afectat alte stâlpi ale acestei părți, din cauza lipsei de șanse ale lui Mile Jedinak de a obține trucurile necesare în jocul lui Jason Puncheon, însă calitatea absolută oferită de francez compensează. Sâmbătă a început și a terminat mișcarea care a furnizat singurul gol al concursului, alergând necontrolat la reducerea lui Yannick Bolasie pentru a perfore Southampton cu al cincilea termen.Cu toate acestea, a fost la fel de ușor să rămâi pe treabă care l-a eliberat pe Connor Wickham pentru o lovitură de întârziere sau o încercare ciudată de la un unghi îngust, după ce colțul lui a ajuns la picioarele sale aproape de linie. Paulo Gazzaniga a reușit să pună capăt acelui efort.

Cabaye a oferit acestei echipe o dimensiune diferită. “El livrează în curs de formare, el livrează în ziua meciului, el oferă atunci când sunteți împotriva ei”, a spus Pardew de semnare a Palatului de înregistrare. – El te poate scoate din nămol. Asta fac cei mai Unibet buni jucători – și asta te implică în partea națională franceză. Dacă Didier Deschamps dorește să știe cum interpretează Yohan, trebuie să vadă doar o înregistrare a acelui joc. A fost grozav. El se stabilește cu ușurință, ceilalți jucători îl respectă și îl înțeleg, iar el este un talent special.Sunt norocos să îl avem aici, dar noi ca club am câștigat acel drept să aducem jucători buni precum Yohan Cabaye. Trebuie să mergem și să ne găsim și pe alții, poate doi, și atunci vom fi o echipă foarte bună. “Un mijlocaș al cărui rol în rolul Parc des Princes la redus la marginea Deschamps “sezonul trecut poate contempla acum o vară înapoi în patrie, fitness care să permită, re-stabilit acreditările sale cu partea națională, deși el nu este singurul membru al liniei Palatului îndrăzneț să viseze de Europa. Această victorie și-a menținut traiectoria ascendentă într-un an calendaristic surprinzător: Palatul are 57 de puncte Unibet din cele 34 de meciuri din 2015.Pentru a pune acest lucru in context, Tottenham Hotspur a terminat pe locul cinci cu 64 de ultimul termen. Spurs, condus de Mauricio Pochettino, cu legăturile sale cu St Mary’s, vizitează coasta de sud sâmbătă, cu Arsenal să urmeze Box Zi. “Dar acestea sunt jocurile care ar putea aduce cele mai bune rezultate din noi, deoarece spiritul de luptă și spiritul de luptă sunt acolo”, a spus Fonte. “Am arătat că putem concura împotriva oricărei persoane și nu ne sperie nimeni”.